0

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και τόνισε πως από τον Παναθηναϊκό η απουσία του Μάνου Παπαδόπουλου είναι κάτι παραπάνω από αισθητή

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ μίλησε ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο «Πίξι» βρίσκεται στη Λευκωσία, καθώς έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και μιλώντας για τα τεκταινόμενα σχολίασε την κατάσταση σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη. Έναν Έλληνα ηγέτη. Ούτε πέρυσι υπήρχε και εδώ και χρόνια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να βρει έναν τέτοιο παίκτη όπως τον Αλβέρτη, τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ή τον Φώτση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα ομάδα. Του λείπει πάρα πολύ ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που μπορούσε να διευθύνει πολλά πράγματα. Ένας ηγέτης σε διοικητικό επίπεδο. Μία ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι και οι παράγοντες. Μία ομάδα είναι παντού. Ο Ολυμπιακός το έχει αυτό».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πολλά περισσότερα από μια απλή νίκη!

Previous article

Το πανόραμα της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην 9η αγωνιστική

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.