0

Στην απόδοση του Παναθηναϊκού στα δυο πρώτα σετ στάθηκε ο Μπράνκο Γκάιτς μετά τη νίκη επί της Πφέφινγμεν για το Challenge Cup βόλεϊ γυναικών.

Ο Μπράνκο Γκάιτς τόνισε πως οι παίκτριες του Παναθηναϊκού δεν ήταν συγκεντρωμένες στο τρίτο σετ κόντρα στην Πφέφινγκεν, θεωρεί σημαντική την οποιαδήποτεε νίκη στην Ευρώπη για τη συνέχεια και έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση με τη Θέτιδα το ερχόμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη στήριξη που μας έδειξαν και σήμερα και όταν τους έχουμε δίπλα μας παίζουμε ακόμα καλύτερα. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ, αλλά στο τρίτο σετ χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Είναι σημαντικό ότι καταφέρνουμε και παίρνουμε νίκες και προχωράμε, ωστόσο θα πρέπει να έχουμε διάρκεια σε όλους τους αγώνες.

Το μυαλό μας είναι πλέον στη Θέτιδα Βούλας, που θα προέρχεται και αυτή από ευρωπαϊκό ματς, ωστόσο θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να πάρουμε το “τρίποντο” το Σάββατο».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή!

Previous article

Ο Χαβιέ Βάσκεθ ανέλαβε την Λανγκρέο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.