0

Σε συνέντευξή του ο πρώην παίκτης πολλών μεγάλων συλλόγων της Ελλάδας, αποκάλυψε τρομερή ατάκα που του είπε ο Ομπράντοβιτς στην προπόνηση

Για τον Ομπράντοβιτς και την μετά Παναθηναϊκό εποχή

Για τον Ομπράντοβιτς: «Είχα την κατάρα στα 19 να δουλέψω μαζί του. Να καταλαβαίνω το άθλημα γενικότερα. Να μου δείξει πώς είναι το άθλημα. Πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Μετά όταν πήγα παραέξω, είχα τη νοοτροπία να μιλήσω όταν έβλεπα ότι αδικούμαι και έτσι ήρθα σε μερικές κόντρες με τους προπονητές.»

Για τη μετά Παναθηναϊκό εποχή: «Μετά από τον Παναθηναϊκό πήρε ο ”γάτος” την απόφαση να εμπιστευτώ τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ωραίος ο Μπογρίνιο. Καλά πήγε αυτό. Μετά με αγκάλιασε η οικογένεια του Άρη , επειδή ήρθα τσάμπα!»

Το «Γιώργακο, σου άρεσει η Άννα Βίσση ε; Γι αυτό δεν πιάνεις τη μπάλα!» του Ζέλικο στον Μπόγρη

«Ανέβασα τον Ηλυσιακό στην Α2 και έφθασα στον Παναθηναϊκό. Σκάει στο ΟΑΚΑ Porsche 911 , ξένος παίκτης του Παναθηναϊκού , έψαχνε παρέα για έξοδο. Διαμαντίδης – Τσαρτσαρής κατηχητικό, εγώ ήμουν πάντα διαθέσιμος. Μπουζουκάκι. Άννα Βίσση. Ήρθε και ο Κλέιζα από τον Ολυμπιακό.

Πάω την επόμενη μέρα προπόνηση. Κοιμάται ο Θεός , μου βγαίνουν όλα. Έχω τον γάτο τον Μιλένκο Τέπιτς παίζουμε ένα πικ εν ρολ και πετάει τη μπάλα στον αστράγαλο. Σκάει Ζέλικο με κλειδί και μου κάνει στο κεφάλι «Γιώργκο, σου άρεσει η Άννα Βίσση ε; Γι αυτό δεν πιάνεις τη μπάλα!». Ένας δημοσιογράφος με είχε δώσει και μάλιστα ισχυρίστηκε πως το έκανε για το καλό μου. Εγώ είχα βγει με παίκτη 3 εκατ. ευρώ και εκείνος έδωσε εμένα!»

«Τότε ο Ζοτς μου είπε πήγαινε πάνω, πες 100 φορές ”γεια” στον Ντομινίκ Ουίλκινς στο λάβαρο και κατέβα. Μετά με φωνάζουν στο γραφείο. Με ποιον είχες πάει; Είπα πως είχα να πάω σε κάποια γενέθλια.»

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Βαγγέλης Μάντζιος στο Gazzetta: «Συμφώνησα δύο φορές με τον Ολυμπιακό»

Previous article

Η βαθμολογία της Euroleague

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.