0

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν πάψει να τσεκάρουν συνεχώς την ποδοσφαιρική αγορά προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα με όσο τον δυνατόν καλύτερους παίκτες γίνεται.

Ο πρώτος γύρος έχει ολοκληρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και η διακοπή βρίσκει τους πράσινους πρώτους στη βαθμολογία με συνολικά 37 βαθμούς. Πλέον όλοι στο στρατόπεδο του συλλόγου κοιτάζουν πως θα ενισχύσουν την ομάδα προκειμένου οι πτήσεις στο δεύτερο γύρο να είναι το ίδιο αποτελεσματικές μ’ αυτές του πρώτου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του στην πραγματικότητα δε σταμάτησαν ποτέ να κοιτάζουν την ποδοσφαιρική αγορά από τη στιγμή που τελείωσαν οι θερινές μεταγραφές (15 Σεπτεμβρίου). Με τις τωρινές συνθήκες ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για, τουλάχιστον, τρεις ποδοσφαιριστές. Έναν δημιουργικό χαφ που στο 4-3-3 θα παίζει ως «8» και στο 4-2-3-1 ως «10», έναν εξτρέμ αντικαταστάτη του Αϊτόρ κι έναν ακόμα back-up εξτρέμ.

Στόχος του Σέρβου τεχνικού επίσης είναι να φέρει παίκτες που θα ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα και που θα δώσουν παράλληλα σημαντικές λύσεις καλύπτοντας τα υπάρχοντα κενά. Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει δύο ποδοσφαιστές στη λίστα του, οι οποίοι αγωνίζονται στη Σκανδιναβία και δεν αποκλείεται να γίνει και για τους δύο κίνηση.

Αρχικά ο πρώτος είναι ο Γιόχαν Χόβε της Στρόμσγκονσετ. Ο συγκεκριμένος είναι δημιουργικός μέσος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον παρακολουθεί εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα ο Χόβε ολοκήρωσε τη φετινή Elitesenen έχοντας 11 γκολ και 2 ασίστ σε 30 αγώνες. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 22χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023 και θα πρέπει οι πράσινοι να το σπάσουν αν προχωρήσουν την υπόθεση.

Έπειτα ο δεύτερος είναι ο, επίσης, μέσος Βίκτορ Γιένσεν. Ο 23χρονος Δανός ανήκει στον Άγιαξ και είναι δανεικός στη Ρόζενμποργκ. Μάλιστα φέτος έχει πετύχει 5 γκολ και 5 ασίστ σε 28 αγώνες. Πάντως, όπως σας είχαμε αναφέρει,  η περίπτωση του Γιένσεν δεν είναι εύκολη.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η επιθυμία του Μπρινιόλι και οι… «πηγές»

Previous article

Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν 77-58: Θρίαμβος με σόου Μπέικον και τρόπο Ράντονιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.