0

Ο Ματέους Πονίτκα, εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Βιλερμπάν, αναφέρθηκε στη σωστή αντίδραση που βγάζουν οι «πράσινοι» αλλά και στην έλλειψη χρόνου για εφησυχασμό…

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του «καθαρή» νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, επικρατώντας με περίσσια άνεση της Βιλερμπάν 77-58.

Μετά το ματς, ο Ματέους Πονίτκα, ένας από τους διακριθέντες των «πρασίνων» με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός μετά τη σκληρή ήττα από τη Φενέρ, αλλά και στην απουσία χρόνου για πανηγυρισμούς.

«Είναι τέλειο, κάναμε τη δουλειά μας. Κάναμε μια κακή ήττα στη Φενέρ, συζητήσαμε στα αποδυτήρια και επιστρέψαμε με τη σωστή νοοτροπία. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε», σχολίασε ο διεθνής Πολωνός φόργουορντ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τα highlights της νίκης επί της Βιλερμπάν (Vid)

Previous article

Ράντονιτς: «Βγάλαμε ενέργεια για 30 λεπτά, ήμασταν ασόβαροι στο τελευταίο δεκάλεπτο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.