0

Ο Ντουέιν Μπείκον θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Basket League και θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή (27/11, 15:45) στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

O Αμερικανός μπαίνει πλέον ενεργά στο ρόστερ της ομάδας και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Η θέση που παίρνει ο Μπείκον, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του SDNA Magic Euroleague, δεν είναι αυτή του Άντριου Άντριους, αλλά του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του θα μείνει προσωρινά εκτός.

Να σημειωθεί πως αν ο Γκριγκόνις δεν προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (πράγμα, που είναι και το πιο πιθανό), τότε θα είναι εκτός και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5/12) που ακολουθεί.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ουόλτερς: «Παίζουμε καλύτερα τώρα, πετύχαμε δύο μεγάλες νίκες»

Previous article

Η βαθμολογία της Ευρωλίγκα: Όλο και πιο κοντά στην οκτάδα ο Παναθηναϊκός (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.