0

Με αυτά που κάνει ο Μπιλάλ πως να μην είναι όλη προσοχή πάνω του;

Αυτά που κάνει ο Μπιλάλ… απλά δεν υπάρχουν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, σε κάθε ευκαιρία δείχνει το σπουδαίο ταλέντο του και την ιδιαίτερη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο Youth League με την Κ19 του Τριφυλλιού, “μετράει” 9 γκολ σε μόλις 3 παιχνίδια. Ένας αριθμός που τον κατατάσσει ως τον κορυφαίο σκόρερ της διοργάνωσης. Ενώ, προ ολίγων ημερών ο Μπιλάλ σκόραρε και τα πρώτα του επαγγελματικά τέρματα.

Ο λόγος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β’ στο Καυτατζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή. Ο Αιγύπτιος φορ… πλήγωσε την αντίπαλη άμυνα 2 φορές και οδήγησε τους Πράσινους σε ένα σπουδαίο “τρίποντο” (2-3 το τελικό σκορ).

Όλα αυτά, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στην χώρα του. Οι επιτελείς της αιγυπτιακής ομοσπονδίας, παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, τον είχαν καλέσει στην εθνική νέων, όμως το Τριφύλλι δεν είχε δώσει άδεια λόγω υποχρεώσεων της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, με αυτά που κάνει ο Μπιλάλ αυτή δεν θα είναι η μόνη πρόσκληση που θα έχει στα χέρια του για να εκπροσωπήσει την χώρα του. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, πρόκειται να τον καλέσουν ξανά και μάλιστα σε ανώτερο ηλικιακό κλιμάκιο. Αυτό της Κ-23, καθώς όπως γράφουν στην Αίγυπτο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κ-23, σκοπεύει να καλέσει τον Μπιλάλ, στην αναμέτρηση απέναντι στην Ζάμπια για την τελική φάση του αφρικανικού πρωταθλήματος.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Γκουντάιτις έκανε το πιο γρήγορο νταπλ-νταμπλ της σεζόν!

Previous article

«Πόλεμος» για την Euroleague: Ξέφυγαν τα ποσά από Nova και Cosmote – Ποιος θα πάρει το «χρυσό» συμβόλαιο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.