0

Συνολικά 15 γκολ πέτυχαν οι τρεις ομάδες στη Super League Κ19

* Στη Σουρωτή ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Παναιτωλικού (4-1) όμως υπάρχει ένα άγχος για τον τραυματισμό του Μαξ Σνάουτσνερ, ο οποίος είχε μπει νωρίς ως αλλαγή στη θέση του Γκούμα που ένιωσε αδιαθεσία. Το ματς διεξήχθη ενώπιον των ομοσπονδιακών προπονητών Κ19, Τάσου Θέου και Κ17, Αλέξανδρου Αλεξιάδη.
* Στο Κορωπί, παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης 5-0 επί του ουραγού Ιωνικού, με πολλά παιδιά που έως τώρα δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, να «αρπάζουν» την ευκαιρία. Σέντερ μπακ έπαιξε ο Ζεϊμπέκης («ήρωας» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), επανήλθαν οι Πέτρος Κοκκάκης (με ασίστ) και Νίκος Νικολετόπουλος, ενώ ντεμπούτο με γκολ πραγματοποίησε ο Κλάψας.
* Η ΑΕΚ διέλυσε 6-0 τη Λαμία στη Φθιώτιδα, νίκη που αποτελεί την ευρύτερη στην καριέρα του προπονητή της Γενναίου Καραχάλιου (είχε και ένα 6-1 επί του ΟΦΗ με την περσινή Κ17). Ο Τάσος Κοντορουχάς με τρία γκολ και δύο ασίστ ήταν ασυναγώνιστος, ενώ βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές των Δημητριάδη, Μούτσα, Γιαννούλη που έδωσαν πνοή. Σε εξαιρετική κατάσταση το γήπεδο των Καλυβίων που φιλοξένησε το ματς. Η ΑΕΚ αναχωρεί την Τετάρτη για την Ισπανία, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του τουρνουά Al Abtal.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Παναθηναϊκός έμαθε και να παίζει

Previous article

Η υπέροχη ομάδα του Δημήτρη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.