0

«Πίκρανε» τους Λιθουανούς (ρεπόρτερ) ο Παναθηναϊκός που περίμεναν… εύκολη νίκη της Ζαλγκίρις το βράδυ της Παρασκευής.

 

Αλλά για όσους παρακολουθούν καθημερινά τα νέα στο «Τριφύλλι» μόνο κάτι τέτοιο δεν περίμεναν. Τελικά ο Ράντονιτς έφερε «τούμπα» τα προγνωστικά και πήρε σχετικά με άνεση μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη που θα τον διατηρήσει για αρκετό καιρό στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι οφ.

Πλάκα – πλάκα, αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε δύο «χειρουργεία» στις αρχές της σεζόν στο ΟΑΚΑ, θα ήταν ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία!

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Αγωνίστηκε για 6 λεπτά και… έσταξε και κείνος τον ιδρώτα του στο παρκέ.

Νέιτ Γουόλτερς (8/10): Ο Αμερικανός ήταν κομβικός στο παιχνίδι, καθώς έκανε κλέψιμο… νίκης σε προσπάθεια για μακρινό σουτ του Έβανς. Ολοκλήρωσε το ματς στους 11 πόντους, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Πάρις Λι (7/10): Προσέφερε περισσότερα από όσα δείχνει η στατιστική, πιθανώς, να νόμιζε κανείς πως η μητέρα του ταξίδεψε στο Κάουνας. Κατέγραψε συμμετοχή διάρκειας 25 λεπτών, σκόραρε 5 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ.

Γιώργος Παπαγιάννης (8/10): Ο Μεγαρίτης σέντερ «μάζεψε» 13 ριμπάουντ και σε αυτόν τον τομέα, θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του. Μοίρασε μάλιστα και 3 ασίστ, στα σουτ ήταν μέτριος (3/7 δίποντα). Αυτήν την επιρροή που άσκησε ο Παπαγιάννης, θα τη χρειαστεί ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ.

Λευτέρης Μποχωρίδης – Λευτέρης Μαντζούκας – Νίκος Χουγκάζ (-): Δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Ράντονιτς.

Ντέρικ Ουίλιαμς (10/10): Τι να πει κανείς για αυτόν τον ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗ (ατάκα από το… ποδόσφαιρο). Ο Ουίλιαμς διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Κράτησε μόνος του τον Παναθηναϊκό στο κακό πεντάλεπτο της ομάδας στην τρίτη περίοδο και είναι αδιαμφισβήτητα ο MVP σε ακόμη ένα παιχνίδι με 25 πόντους.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (7/10): Ίσως, είναι η πρώτη φορά που έπαιξε περισσότερο από το δίδυμο αδερφό του. Αγωνίστηκε για 15 λεπτά και εκμεταλλεύτηκε τα σωματικά του προσόντα για να παίξει σκληρή άμυνα.

Ντουέιν Μπέικον (8/10): Πήρε 20 σουτ και ευστόχησε στα 8 (7/17 δίποντα, 1/3 τρίποντα). Χάθηκε ο εκτελεστικός ρυθμός του στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, «γύρισε» δριμύτερος στην τέταρτη περίοδο, όπου μιλάνε οι μεγάλοι παίκτες και «καθάρισε» τη Ζαλγκίρις. Πέτυχε 19 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

Ματέους Πονίτκα (6,5/10): Στο πρώτο ημίχρονο θύμισε τον Πονίτκα του Eurobasket, στην εκκίνηση του β’ μέρους έδειξε την άλλη… πλευρά με 3 λάθη που επέτρεψαν στη Ζαλγκίρις να επιστρέψει στο ματς και να διεκδικήσει τη νίκη. Προσέφερε 9 πόντους και βοήθησε στην άμυνα.

Αρτούρας Γκουντάιτις (6/10): Με τον Παπαγιάννη να κυριαρχεί στον αέρα ο Λιθουανός πήρε 9 λεπτά συμμετοχής και έκανε σιωπηρά τη δουλειά του με 4 πόντους στην επίθεση και ένα κλέψιμο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παραδοχή από τον Μακσβίτις: «Ο Παναθηναϊκός άξιζε να κερδίσει»!

Previous article

Το έκανε όπως μόνο αυτός ξέρει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.