0

Ο Παναθηναϊκός Β΄ έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητος σε 4 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και θέλει να διατηρήσει το σερί του κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Παναθηναϊκός Β’ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό σήμερα στις 15:00 στο «Γεώργιος Καμάρας». Αήττητοι στο πρωτάθλημα συνεχίζουν οι «πράσινοι» έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στην διοργάνωση. Το “τριφύλλι” με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, απέδειξε ότι μπορεί συνεχίσει σε αυτή την τροχιά για το υπόλοιπο της χρονιάς. Βεβαίως, υπάρχει μέλλον ακόμα… Μένει να δούμε αν η αλλαγή του ομίλου φέτος επηρέασε πολύ θετικά το σύνολο του Αντωνίου.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι αρκετά «πονηρή» κόντρα στο Σερραίους οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα αλλά οπωσδήποτε μπορούν να κάνουν την ζημιά στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ηρακλή (25/11), ενώ ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 2-0 στην έδρα τους (19/11).

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Με τρομερό Ντέρικ Γουίλιαμς το Top-10 της Euroleague (Vid)

Previous article

Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ – Αυτόν ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς για Γενάρη – Αλλάζουν ξαφνικά τα σχέδια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.