0

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:15, ΕΡΤ) σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι που ίσως κρίνει την πρωτιά στην Regular Season της Basket League.

Ώρα ντέρμπι στην Basket League. O Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:15, ΕΡΤ), στην πρώτη «αιώνια» μάχη στο πρωτάθλημα.

Τα δεδομένα είναι, λίγο – πολύ, ξεκάθαρα: Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 1η θέση με ρεκόρ 7-0 και γνωρίζουν ότι μία νίκη κόντρα στον ανταγωνιστή τους για τον τίτλο θα «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην Regular Season. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στο 5-1 (έχει ματς λιγότερο) και ουσιαστικά θέλει το διπλό για να… σβήσει την ήττα του και να βάλει νέους όρους στον δρόμο για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμμάτι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπολογίζει στον Μάριους Γκριγκόνις, ένα πρόβλημα που είναι εδώ και καιρό γνωστό. Δεν έχει κανέναν… πονοκέφαλο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πιτσίλκας, Καρδάρης και Θεονάς.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Διούδης: ” Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο”!

Previous article

Νικολογιάννης: «Αρνείται να χάσει ακόμη και στην κακή του ημέρα σε φιλικό ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.