0

Με τον Ολλανδό να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πέγεια της Κύπρου, όπως συμβαίνει πάντα έπειτα από ματς. Μετά τη χθεσινή φιλική ισοπαλία (2-2) με την Πάφο, αρκετοί ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” που έπαιξαν για μεγάλο διάστημα στα μέχρι τώρα φιλικά, έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα με τον γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Δανιηλίδη.

Αναφερόμαστε στους Σπόραρ, Ρούμπεν, Σαβιέρ, Πούγγουρα, Βαγιαννίδη και Μπερνάρ. Στα ευχάριστα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός στόπερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα και σήμερα μπήκε σε φουλ πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του, δίχως να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Επίσης, οι Κουρμπέλης και Ιωαννίδης έκαναν τρέξιμο, ενώ ο Τσέριν συμμετείχε στο πρώτο πρόγραμμα της προπόνησης.

Μίνι δίτερμα 6Χ6 και… βροχή τα γκολ Το τελευταίο “κομμάτι” της σημερινής προπόνησης είχε μίνι δίτερμα 6X6 με τους ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” να σκοράρουν ακατάπαυστα.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Πορτοκαλί: Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Κρυπαράκος, Καμπετσής
Μπλε: Λοντίγκιν (Χριστογεώργος), Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (Κυριόπουλος), Βέρμπιτς, Παλάσιος (Συμεωνίδης).

Οι “μπλε” νίκησαν 6-2 του “πορτοκαλί”.

Σκόραραν οι Παλάσιος (2), Κυριόπουλος, Τσόκαϊ, Βέρμπιτς, Συμεωνίδης για τους νικητές και οι Κώτσιρας, Καμπετσής για την ομάδα που ηττήθηκε.

Νίκησε με δυνατό σουτ τον Μπρινιόλι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος

Ο Αργεντινός εξτρέμ που θυμίζουμε είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και έμεινε εκτός από τα τελευταία επίσημα ματς του Παναθηναϊκού με Παναιτωλικό εκτός και Ατρόμητο εντός, δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Ο Τούκου, φαίνεται πως μέρα με την μέρα είναι όλο και καλύτερος και αναμένεται να είναι στο 100% όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Αρχής γενομένης με τον δυνατό αγώνα στη Λεωφόρο κόντρα στον Βόλο για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο του paopantou.gr, ο Παλάσιος κατά την διάρκεια της προπόνησης στο δίτερμα που έπαιξαν οι παίκτες στο 1/3 του γηπέδου, επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να μην μπορεί να αντιδράσει στην ενέργεια του συμπαίκτη του.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ιαπωνία-Κροατία 1-3 πεν. (1-1 κ.α.,παρ.): Με ήρωα Λιβάκοβιτς στους «8»!

Previous article

Νικολογιάννης: «Τι ισχύει με Βαλακάρι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.