0

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση όπου μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι του ΣΕΦ και περιμένει την ανάληψη της ευθύνης από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τους «πράσινους» να εκδίδουν ανακοίνωση κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Μάλιστα, εγκαλείται ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος ως καθ’ ύλην αρμόδιος για την διαιτησία σύμφωνα με τα λεγόμενα του, προκειμένου να αναλάβει την ευθύνη του για την αλλοίωση αποτελέσματος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«16/9/2021, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος ΕΟΚ: «Είναι βασικό κομμάτι για μένα η διαιτησία και δεν είμαι με κανέναν. Έχω βασική αρχή, τα κουκούτσια να είναι στη μέση. Αντί να κουβεντιάζουμε για ένα πρόβλημα, πρέπει να το λύνουμε. Θέλω να με κρίνετε αυστηρά για τη διαιτησία, θα πάρω εγώ την ευθύνη».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει να δει πως θα αναλάβει την ευθύνη ο Πρόεδρος της ΕΟΚ για την αλλοίωση αποτελέσματος που έγινε στον αποψινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ράντονιτς: «Μας στοίχισαν το κακό ξεκίνημα και τα πολλά λάθη»

Previous article

Τα highlights από το ντέρμπι στο ΣΕΦ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.