0

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να ξεχάσει… χθες το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι υποχρεωμένος. Ο αγώνας είναι πλέον ιστορία.

Ακόμα και όταν κέρδιζε την Βίρτους, ο Ντέγιαν Ράντονιτς το έλεγε στους παίκτες του. Να το ξεχάσουν άμεσα γιατί υπάρχει η Βιλερμπάν. Μετά από το ματς με τους Γάλλους τόνιζε το ίδιο ενόψει Ζαλγκίρις.

Η κούραση (σωματική και πνευματική) είναι πάντα πιο επίπονη μετά από ένα ντέρμπι. Όμως ο Παναθηναϊκός έχει καταγράψει ένα σερί 3-0 στην Ευρωλίγκα και πρέπει άμεσα να αλλάξει το… τσιπάκι και να σκεφτεί το δύσκολο ματς με την Αρμάνι. Δύσκολο υπό την έννοια ότι η ιταλική ομάδα είναι μεν σε κακό χάλι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και καλείται να το διαχειριστεί.

Η σεζόν είναι μακρά. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να εστιάζει πολύ την προσοχή του στα όσα έκανε στο προηγούμενο ματς, αλλά να εστιάζει την προσοχή του στα όσα πρέπει να κάνει στη συνέχεια. Βήματα… μπρος. Μόνο αυτό και με καθαρό μυαλό για να μην παρεκκλίνει της πορείας του.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Νικολογιάννης: «Κινητοποίηση για μεταγραφές στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Πορτογαλία – Ελβετία 6-1: Ο Σάντος έκανε ματ με Ράμος αντί Ρονάλντο και πήγε στους 8 (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.