0

Ο Sport Director του δανέζικου κλαμπ, Γιάν Λάουρσεν, κρατάει κλειστό το μεταγραφικό παράθυρο για τον 21χρονο μέσο με φόντο (και) το χειμερινό παζάρι.

O Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ παραμένει αποθηκευμένος στο μεταγραφικό «σκληρό δίσκο» του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» επιχείρησαν το περασμένο καλοκαίρι να έρθουν σε συμφωνία με το κλαμπ από τη Δανία για την αγορά του 21χρονου κεντρικού μέσου, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Έκτοτε το «τριφύλλι» δεν απέσυρε τις κεραίες του από τον Δανό ποδοσφαιριστή, έχοντας ασφαλώς και την ενημέρωση πως «κλωτσάει» για την επέκταση του συμβολαίου με την Νόρτζελαντ που λήγει το καλοκαίρι του ΄23.

Μια φοράμ, ο Sport Director του κλαμπ, Γιαν Λάουρσεν με δήλωσή του στην ιστοσελίδα «Tipsbladet» απέκλεισε το ενδεχόμενο πώλησης του Κρίστενσεν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Δεν πάει πουθενά τώρα. Είναι σημαντικός για την ομάδα μας, είναι μαζί για μας πολλά χρόνια, είναι παθιασμένος και κάνει μια καλή σεζόν» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Νόρτζελαντ κι ενώ όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, θα εξεταστούν τον Γενάρη πιο προσεχτικά τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι κι ένα εξ αυτών είναι και του Κρίστενσεν.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Στην Λάρνακα ο Αλαφούζος για το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού!

Previous article

Θύρα 13 κατά ΕΟΚ και κυβέρνησης: «Σκάνδαλα, αναθέσεις και εκτρώματα»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.