0

Η Θύρα 7 απάντησε στη Θύρα 13 αναφερόμενη πως μαζί με τους Αγγελόπουλους διέλυσαν τον Παναθηναϊκό ενώ κάνουν λόγο και για εύνοια διαιτησίας.

Αναλυτικά η απάντηση της 7 στην Θύρα 13:

«Ευρωλίγκα Πρωτάθλημα κύπελλο σούπερ καπ 9-0 νίκες με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, σηκώσαμε το ΝΤΑΜΠΛ και το σούπερ καπ πανεύκολα! Ούτε καλάθι δεν βάλατε σε 4ο δεκάλεπτο τελικού!».

«Μιλάτε για λάβαρα εσείς που μετράτε για τίτλους τουρνουά ακαδημιών και λιποτακτών. Όλη σας η έννοια να γυρίσουν πίσω τα δεκανίκια και αυτοί που σας έδιναν ψεύτικους τίτλους, ακόμα και προχτές αμέτρητες οι φάσεις που ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΤΕ!».

«Δεν σας αρκεί το 80-20 υπέρ σας θέλετε το 100-0 της κάλπικης 25ετίας!» και πρόσθεσαν ότι «Η ΘΥΡΑ 7 μαζί με τους Αγγελόπουλους σας διέλυσαν με το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, σας ανάγκασαν στην μεγαλύτερη κwλοτούμπα της ιστορίας σας!»

«Εσείς δεν κατεβήκατε στον 4ο τελικό του 93».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Θύρα 13 κατά ΕΟΚ και κυβέρνησης: «Σκάνδαλα, αναθέσεις και εκτρώματα»!

Previous article

Πρόβλημα ο Ουόλτερς – Αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Αρμάνι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.