0

Οι “πράσινοι” αποτυπώνουν την βελτίωση τους και στον βαθμολογικό πίνακα εκτός από τους αριθμούς τους στις αναμετρήσεις που δίνουν

Μέσα σε ένα καλοκαίρι με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα, ο Παναθηναϊκός Β δείχνει να αλλάζει εντελώς την εικόνα του. Η πρόοδος του συλλόγου είναι εμφανής από την πρώτη αγωνιστική. Από τα φιλικά είχε δείξει καλά στοιχεία, αλλά η πολύ δυναμική εκκίνηση στο πρωτάθλημα αποδεικνύει ότι δεν μιλάμε για συμπτώσεις. Να τονίσουμε ότι στην πρώτη ήττα του “Τριφυλλιού”, ο Αντωνίου δεν είχε στη διάθεσή του εννέα ποδοσφαιριστές.

Ενδεχομένως, η αλλαγή ομίλου φέτος να επηρέασε θετικά την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός Β βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Μέσα σε πέντε αγωνιστικές, έχει πάρει δύο νίκες, έφερε δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς, και δεν απέχει πολύ από τους υπόλοιπους συλλόγους που συνθέτουν την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Τέταρτη με εννιά βαθμούς είναι η Αναγέννηση, τρίτος με δέκα ο Μακεδονικός, δεύτερη με 12 η Λάρισα και πρώτος με 13 ο ΠΑΟΚ Β.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Αυτό σημαίνει πως αν η σεζόν εξελιχθεί καλά για τον Παναθηναϊκό Β, τότε μπορεί εύκολα να κάνει το βήμα παραπάνω. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού τερμάτισε στην 14η θέση στον Β όμιλο με μόλις 34 βαθμούς. Φέτος έχει την ευκαιρία να κάνει την… έκπληξη και να βρεθεί στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας και να στοχεύσει και στην κορυφή.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

32.000 ευρώ για να παρτάρετε με Τζιμπρίλ Σισέ!

Previous article

Τα «κέρδη» του Παναθηναϊκού από το ΣΕΦ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.