0

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς και η απίθανη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Τριφυλλιού στη Λάρνακα.

Σε αυτό το δεκαήμερο που βρισκόμαστε στη Κύπρο ακολουθώντας την αποστολή του Παναθηναϊκού, βιώσαμε εκείνα που ακούγαμε πριν έρθουμε εδώ. Την τεράστια αγάπη του κόσμου προς την ομάδα, την λατρεία, την δίψα, την πώρωση που επικρατεί στη Μεγαλόνησο, η οποία είναι πέρα για πέρα ”πράσινη”.

Στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας οι φίλοι του Τριφυλλιού έδωσαν ένα πραγματικό, μοναδικό ρεσιτάλ στη κερκίδα και για αυτό το κείμενο ξεκινά με την αναφορά σε εκείνους. Τραγούδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ένταση λες και επρόκειτο για ντέρμπι, μία Λεωφόρος σε όλα της, ένα πέταλο που θύμιζε και ήταν 13!

Το νησί ήταν πραγματικά η καλύτερη δυνατή επιλογή για την χειμερινή προετοιμασία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πέρα από τις εξαιρετικές συνθήκες προπόνησης και διαβίωσης. Ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί η ομάδα συνέχισε να νιώθει την τρέλα και την προσμονή του κόσμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η διακοπή για το Μουντιάλ δεν έσβησε την ”φωτιά” αλλά την έκανε ακόμη μεγαλύτερη.

Ο γνωστός, καλός Παναθηναϊκός

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η παρένθεση της κακής εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου με τη Πάφο έκλεισε. Ο Παναθηναϊκός στο διάστημα που μπορεί να γίνει κριτική στο παιχνίδι(μέχρι το 60′ δηλαδή) είχε την γνωστή, καλή του εικόνα. Κυριάρχησε μέσα από την κατοχή και την άμεση ανάκτηση της μπάλας, πέτυχε το γκολ με τον Σπόραρ στο 29′ και αν ήταν πιο προσεκτικές στις τελικές του επιλογές, θα είχε δημιουργήσει και περισσότερες ευκαιρίες.

Σε καθαρά ατομικό επίπεδο, η δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση του Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι σίγουρα ένα ευχάριστο νέο για τον Γιοβάνοβιτς. Ο Σλοβένος ήταν μέσα σε φάσεις και συνεργασίες, απείλησε την αντίπαλη άμυνα και δείχνει να ανεβαίνει σε ένα σημείο της χρονιάς που θα είναι υπεραπαραίτητος.

Από κει και πέρα, ο Μπρινιόλι ήταν ξανά ανίκητος, με μία σπουδαία επέμβαση στη μοναδική καλή φάση των γηπεδούχων ενώ μία μέστη εμφάνιση έκανε και ο Γιάννης Κώτσιρας. Σε γενικές γραμμές οι ”πράσινοι” ήταν καλοί και επιστρέφουν το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Υπέροχη κίνηση του Δημήτρη Κουρμπέλη: Δώρισε φανέλα του σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Previous article

Τσέφεριν: «Βλέπω αγώνες του Παναθηναϊκού – Χαίρομαι που τρεις Σλοβένοι παίζουν στον πρωτοπόρο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.