0

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί σύντομα ο μάνατζερ του Μπαρτ Σένκεφελντ, έτσι ώστε να υπάρξει η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του Ολλανδού.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του 31χρονου πιθανόν να έχει ταξιδέψει στη χώρα μας μέχρι τη προσεχή Δευτέρα, με σκοπό να ανοίξει ο ουσιαστικός δίαυλος επικοινωνίας με το Τριφύλλι για την ανανέωση του πελάτη του.

Παναθηναϊκός και Σένκεφελντ επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους και η κατάσταση θα ξεκαθαριστεί τις προσεχείς ημέρες.

Θυμίζουμε, πως ο κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού φόρεσε την “πράσινη” φανέλα το καλοκαίρι του 2019 και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 98 παιχνίδι, ενώ έχει σκοράρει 5 φορές και έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ολλανδία – Αργεντινή 2-2, 3-4 πεν.: Και ο… Θεός είπε Μέσι!

Previous article

Αποχωρεί από τη Θύρα 13 ο σύνδεσμος φιλάθλων Γκύζη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.