0

Απίστευτα νεύρα είχε τόσο ο Λίο Μέσι όσο και ο γκολκίπερ Εμιλιάνο Μαρτίνες, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ολλανδία, παρά την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά του Μουντιάλ, αφού τα έβαλαν ακόμη και με τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Αργεντινός σταρ αφού καταλάγιασαν οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση, κατευθύνθηκε στον πάγκο των «Οράνιε» και μίλησε σε έντονο ύφος με τον Φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός παρέμεινε ανέκφραστος, με τον Έντγκαρ Ντάβιντς να παρεμβαίνει προκειμένου να ηρεμήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ που ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Μέσι μετά από αυτό και λίγο πριν μιλήσει στην αργεντίνικη τηλεόραση για την πρόκριση της Αλμπισελέστε στα ημιτελικά του Μουντιάλ, έδειξε μια διαφορετική πλευρά του εαυτού του.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός κοιτούσε επίμονα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση που ήταν ο σκόρερ της Ολλανδίας Βένχορστ, λέγοντας: «Τι κοιτάς ρε; Τι κοιτάς; Φύγε ρε βλάκα από δω!», χάνοντας προσωρινά την ψυχραιμία του.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Αργεντινής στη νίκη κόντρα στην Ολλανδία στα πέναλτι και ξέσπασε προς τον ολλανδικό πάγκο, με πιθανότερο πιθανότερο αποδέκτη τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο έμπειρος κίπερ έπιασε δύο πέναλτι των οράνιε και η αλμπισελέστε νίκησε 4-3, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Αμέσως μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαουτάρο και τη νίκη, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είχε ένα απίθανο ξέσπασμα στο οποίο απευθυνόταν σε κάποιο μέλος της εθνικής Ολλανδίας. «Σε γ….σα δύο φορές. Δύο φορές. Πο….να».

 

Σύμφωνα με το TyC Sports απευθυνόταν σε παίκτη της Ολλανδίας χωρίς να τον κατονομάζει, ενώ σύμφωνα με άλλα Μέσα επιτέθηκε προς τον Φαν Χάαλ, ο οποίος είχε ανοίξει μέτωπο και με τον Λιονέλ Μέσι.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αποχωρεί από τη Θύρα 13 ο σύνδεσμος φιλάθλων Γκύζη!

Previous article

Νικολογιάννης: «Δεν πουλάει τον Παλάσιος ο Παναθηναϊκός, θα γίνουν 3-4 μεταγραφές»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.