0

Εκτός προπονήσεων για ακόμη τρεις μήνες θα παραμείνει ο Κρίστιαν Γκάνεα, καθώς ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από επιπλοκές στην υγεία του εξαιτίας του κορωνοϊού.

Μεγάλη ατυχία με τον Κρίστιαν Γκάνεα στον Παναθηναϊκό.

Ο αριστερός μπακ των «πράσινων» είναι εκτός αγωνιστικής δράσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες, λόγω ενός προβλήματος υγείας, με αποτέλεσμα να είναι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα.

Πλέον, στο «τριφύλλι» υπάρχει πλήρης εικόνα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και εξαιτίας των επιπλοκών που του άφησε ο κορωνοϊός είναι αναγκασμένος να απέχει από τις προπονήσεις για τουλάχιστον τρεις μήνες ακόμη.

Από ‘κει και πέρα, όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ως αναπληρωματικός του Χουάνκαρ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μεγαλείο ψυχής από τον Νίκο Παππά: Η απόφαση που πήρε για την αμοιβή του!

Previous article

«Σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Ενκουντού οι Παναθηναϊκός αλλά και η ΑΕΚ» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.