0

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο συνέχισε ο Παναθηναϊκός, με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Φώτη Ιωαννίδη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα και να ανεβάζουν ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ματς της Πέμπτης με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός με πρωινή προπόνηση σήμερα συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο γήπεδο της Λεωφόρου την Πέμπτη (πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τόσο τον Δήμητρη Κουρμπέλη όσο και τον Φώτη Ιωαννίδη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, αλλά να ανεβάζουν και ένταση στην προπόνησή τους.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπουν στις προπονήσεις από εβδομάδα και έχουν σοβαρές πιθανότητες να μπουν στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης. Ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται να ξεπερνάει την διάταση στο γόνατο, ενώ και οι ενοχλήσεις του Κουρμπέλη δείχνουν να υποχωρούν.

Όσον αφορά το πρόγραμμα το βάρος έπεσε σήμερα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Για την ακρίβεια, οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με αγωνιστικά παιχνίδια και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Παναθηναϊκός όσο περνούν οι μέρες ανεβάσει την ένταση και στόχος είναι να καταφέρει να… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση με τον Βόλο, μιας και τον Γενάρη που θα γίνει ο επαναληπτικός το πρόγραμμα της ομάδας θα είναι αρκετά πιεσμένο αναφορικά με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Γιάχανπακς και οι άλλοι 2+1

Previous article

Δυσκολεύτηκε η Μπαρτσελόνα πριν τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.