0

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που πλέον φοράει τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, βραβεύτηκε ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν και ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτης του στο τριφύλλι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και για την περσινή του πορεία με την πράσινη φανέλα αναδείχθηκε ως καλύτερος νέος παίκτης στη Super League.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγω των υποχρεώσεων του με την Σπόρτινγκ και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από ένα βίντεο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με ψήφισαν. Θα ήθελα να είμαι εκεί αλλά δεν μπορώ. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν αλλά και την οικογένειά μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα»

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αργεντινή και Κροατία για μία θέση στον τελικό!

Previous article

Κάιλ Αλεξάντερ: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.