0

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του για να αποκτήσει τουλάχιστον έναν εξτρέμ, ένα δεκάρι και ένα αριστερό μπακ.

Όσον αφορά τη θέση του κεντρικού μέσου, ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ της Λουντογκόρετς, Κάουλι έχει προταθεί στους Πράσινους.

Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος άσος δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Λουντογκόρετς που έχει προταθεί στους Πράσινους.

Συγκεκριμένα στο Τριφύλλι έχει πέσει και το όνομα του αρχηγού της Εθνικής Βουλγαρίας, Κίριλ Ντεσπόντοφ!

Ο 26χρονος Βούλγαρος παίζει σχεδόν σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, με βασική του όμως αυτή του δεξιού εξτρέμ.

Εκεί, δηλαδή, όπου κατά βάση ψάχνει ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 27 παιχνίδια, μετρώντας 10 γκολ και 6 ασίστ.

Το συμβόλαιό του έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2024, κάτι που σημαίνει ότι η Λουντογκόρετς θα αξίωνε ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται τα τελευταία δύο καλοκαίρια συνεχώς στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού!

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Υπάρχει άγχος για τις μεταγραφές αλλά ο Γιοβάνοβιτς εμφανίζεται σίγουρος!

Previous article

Αργεντινή – Κροατία 3-0: Μέγας είσαι Μέσι και θαυμαστά τα έργα σου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.