0

Στο ροτέισον στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπέργκεν, τονίζοντας παράλληλα το πόσο καλό κάνει στη χώρα η εκπροσώπηση και η καλή πορεία των ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Είχαμε καταφέρει και είχαμε διαμορφώσει μια συνθήκη υπέρ μας με το 3-0 του πρώτου αγώνα και έτσι σήμερα είχαμε πιο εύκολο έργο στην έδρα μας.

Φέτος η χρονιά είναι πολύ δύσκολη για εμάς με απανωτούς αγώνες σε πέντε διοργανώσεις και σίγουρα η κάθε ανάσα που μπορούμε να πάρουμε είναι πολύτιμη για εμάς.

Θέλω να τονίσω το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε στην προημιτελική φάση και σίγουρα εδώ μας περιμένει ένας δυνατός αντίπαλος που θα μάθουμε αύριο και θα είναι από την Ολλανδία ή το Αζερμπαϊτζάν.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι εδώ και πολλά χρόνια οι ελληνικές ομάδες έχουν μείνει πίσω στις διεθνείς διοργανώσεις και ίσως έπαιξε ρόλο και η οικονομική κρίση στη χώρα μας. Οπότε γίνεται ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να καλυφθεί κάπως το χαμένο έδαφος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε στην Τρίτη διοργάνωση ωστόσο είναι ένας θεσμός που τον κυνηγάνε πολλές ομάδες από διαφορετικές χώρες. Πιστεύω ότι φέτος υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κατακτηθεί ο τίτλος από ελληνική ομάδα και εύχομαι αυτή η ομάδα να είναι ο Παναθηναϊκός».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Το πανόραμα της Euroleague μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής

Previous article

Επιτέλους ξανά στην Λεωφόρο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.