0

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για το δύσκολο ματς του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα (16/12, 21:30) και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ προσεκτική και να αποφύγει τα λάθη.

Ο διεθνής φόργουορντ είπε για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Euroleague: «Σίγουρα η Μπαρτσελόνα ειδικά μέσα στο γήπεδό της παίζει πολύ καλά και δυνατά. Το αντιλαμβάνεσαι κοιτώντας το ρόστερ τους, ότι διαθέτουν αρκετούς έμπειρους παίκτες. Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε τις επιλογές μας, οποιοδήποτε λάθος κάνεις, ειδικά εδώ μέσα, θα σε τιμωρήσουν. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Όσο για το τι μπορεί να αλλάξει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια; «Το παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια ήταν ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε το σερί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν πίσω, γυρίσαμε το παιχνίδι, το φέραμε εκεί που θέλαμε, το πήγαμε στην παράταση, όμως δεν τα καταφέραμε. Με την Μπαρτσελόνα, κακά τα ψέματα, δεν είμαστε φαβορί, αλλά όπως σε όλα τα παιχνίδια θα πάμε για τη νίκη».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Κατηγορηματική διάψευση για Σάντος από την ΕΠΟ – «Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη σε Πογιέτ»

Previous article

Γελάει ο κόσμος με τον Μπέο: «Ντροπή για τη διαιτησία όσα έγιναν στη Λεωφόρο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.