0

Πανικός επικρατεί σε όλη την Αργεντινή μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την «Αλμπισελέστε», με εκατομμύρια Αργεντινούς να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους.

Αναμονή… τέλος για τους οπαδούς της Αργεντινής. Μετά από 36 ολόκληρα χρόνια η χώρα της Λατινικής Αμερικής χαμογελά ξανά. Ο Λιονέλ Μέσι πήρε από το χεράκι την Αλμπισελέστε και την οδήγησε στη Γη της Επαγγελίας. Στο τρίτο Μουντιάλ της ιστορίας της.

Το τέλος του συγκλονιστικού τελικού έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στην Αργεντινή. Στο Μπουένος Άιρες επικρατεί τρέλα και πανικός, με τους οπαδούς της Αλμπισελέστε να γιορτάζουν τη μεγάλη επιτυχία.

Οι πλατείες στην πρωτεύουσα της Αργεντινής έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες που φιλάθλους πανηγυρίζουν την επιστροφή στο Εβερεστ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Δείτε τον χαμό που επικρατεί στη χώρα της Λατινικής Αμερικής μετά και τον θρίαμβο της παρέας του Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Κατάρ:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

«Θέλουν Αμαλά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Ταιριάζει περισσότερο στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Μέσι: «Δεν αποσύρομαι από την εθνική – Ήξερα πως ο Θεός θα μου το έδινε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.