0

Ο Αντόνιο Σαβιέρ έχει κερδίσει την εκτίμηση του Γιοβάνοβιτς και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ουσιαστικά είχε τεθεί εκτός πλάνων από όταν ήρθε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, δεν αγωνίστηκε καθόλου πέρσι και φέτος όλα έδειχναν πως θα βρίσκεται επίσης μονίμως εκτός ομάδας.

Ο τραυματισμός του Αϊτόρ ωστόσο δημιούργησε ένα αριθμητικό κενό στις θέσεις των εξτρέμ και μέχρι να γίνει η απαραίτητη μεταγραφή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε πως δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει παίκτες που δουλεύουν, ακόμα κι αν αρχικά δεν τους υπολόγιζε!

Ο Σαβιέρ είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς στα αποδυτήρια, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και ο Σέρβος τεχνικός τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο ματς του Κυπέλλου με τον Βόλο, ενώ ο παίκτης είχε αγωνιστεί και στα φιλικά της Κύπρου, έχοντας μάλιστα εξαιρετική απόδοση.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η σειρά του Κουρμπέλη για ανανέωση!

Previous article

Κώστας Αντετοκούνμπο: “Έπαιξε” και για Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε από Φενερμπαχτσέ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.