0

Ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς είναι ένα όνομα που ακούγεται αρκετά συχνά για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν αποτελεί και τον βασικό στόχο του Τριφυλλιού.

Ο Ιρανός εξτρέμ αγωνίζεται στη Φέγενορντ όμως δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής κι αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει. Ουσιαστικά ο Γιάχανμπακς θέλει να νιώθει βασικός στο αγωνιστικό πλάνο του Άρνε Σλοτ, όμως δε βλέπει να υπάρχει τέτοιο πλάνο με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτός στο ν’ αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, δεν υπάρχουν σοβαρές προτάσεις για τον Ιρανό διεθνή. Παράλληλα ο Ολλανδός τεχνικός υπολογίζει κανονικά τον Γιάχανμπακς κι ας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το σύλλογο σε ενδεχόμενη πρόταση που θα ικανοποιήσει τη Φέγενορντ.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την υπόθεση διακριτικά και προσπαθεί να κρατήσει ανοιχτούς τους δίαυλους επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη. Ωστόσο ο Ιρανός εξτρέμ δεν αποτελεί τον βασικό στόχο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στην πραγματικότητα άλλος είναι ο παίκτης που έχει κεντρίσει την προσοχή του Σέρβου τεχνικού και οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Κώστας Αντετοκούνμπο: “Έπαιξε” και για Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε από Φενερμπαχτσέ!

Previous article

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα από Γιοβάνοβιτς και οι εξελίξεις με Πούχατς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.