0

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, πήγε στο Ελ Πάσο μετά την διακοπή στο Ολυμπιακός Β’ – Καλλιθέα, ύστερα από την απόφαση των Πειραιωτών να αποχωρήσουν από τον αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο γήπεδο “Γρηγόρης Λαμπράκης”, αμέσως μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β’ από τον αγώνα με την Athens Kallithea για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Η διακοπή σημειώθηκε έπειτα από την άρνηση των “ερυθρολεύκων” να βγει στον αγωνιστικό χώρο για το 2ο μέρος.

«Επαναστάτης» ο Μανιάτης, ηγήθηκε… της αποχώρησης του Ολυμπιακού!

Με τον… καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις ζωές μας το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από έναν εκπληκτικό τελικό μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας.

Η β ομάδα του Ολυμπιακού δεν κατέβηκε στο β’ ημίχρονο να παίξει απέναντι στην Athens Καλλιθέα με τον Γιάννη Μανιάτη να πρωτοστατεί και σηκώνει το… βάρος μιας τέτοιας απόφασης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, βέβαια, είναι εκείνος που έκρινε όχι ένα ματς της SL2, άλλα έναν τελικό Κυπέλλου προ δεκαετίας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με το ιστορικό χέρι – απόκρουση.

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για ένα αυτογκόλ του Ευαγγέλου που δεν μέτρησε από τους διαιτητές (δεν υπάρχει VAR).

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τα εισιτήρια του αγώνα Ιωνικός-Παναθηναϊκός

Previous article

Παπαγιάννης: Όταν αμφισβητείται δίνει πάντα απαντήσεις!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.