0

Μέσα σε 1,5 μήνα – με ένα ολόκληρο Μουντιάλ να έχει μεσολαβήσει – ο γνωστός τηλε-οπαδός του Ολυμπιακού, Άκης ξέσπασε για την ισοπαλία 2-2 στα Γιάννενα!

Στις αρχές του Νοέμβρη εκείνος είχε αναφέρει πως το φετινό πρωτάθλημα θα το κατακτήσει ο άξιος (σ.σ ο Ολυμπιακός), ωστόσο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα έδειξε ιδιαίτερα απαισιόδοξος μετά τη «γκέλα» των ερυθρόλευκων στους Ζωσιμάδες ρίχνοντας βολές κατά… πάντων!

Αναλυτικά:

«Τώρα αρχίζουμε το έχετε καταλάβει έτσι; Θέλετε και πρωτάθλημα. Ρε δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αυτό αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει… Δεν τελειώνει γιατί δεν θα το πάρει ο άξιος!», είχε πει ο Άκης στις 7 Νοεμβρίου 2022.

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2022 είπε: «Χάλι! Δεν κάνουν για Ολυμπιακό, πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν! Ποιος Ρέτσος, ποιος Ρέαμπσιουκ, ποιος Ανδρούτσος; Πού είναι ο Άβιλα; Φταίει πάνω από όλα ο πρόεδρος το καλοκαίρι. Ο Μίτσελ για μένα, δεν είναι καν προπονητής! Οι ποδοσφαιριστές είναι άψυχοι, η ομάδα παίζει χωρίς εξτρέμ και με τρία δεκάρια! Τίποτε δεν έχει χαθεί, αλλά κάνουμε μαλ…ίες και τσαντίζεσαι περισσότερο!»

«Θα ήμασταν καβάλα στο άλογο και πας και φέρνεις ισοπαλία; Θα ήταν καταρρακωμένοι οι άλλοι. Θα πέσουν οι μάσκες, αλλά σου εμπνέει κανένας εμπιστοσύνη;»

Δείτε παρακάτω:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μέρος του προγράμματος ο Σένκεφελντ – Ατομικό ο Βέρμπιτς

Previous article

Άμεση ενίσχυση… αλλιώς δεν βγαίνει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.