0

Ο Αϊτόρ το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportime, ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την απόκτησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sportime έχει γίνει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Σε αυτή ο Ολυμπιακός μετέφερε στον ατζέντη του παίκτη την πρόθεσή των «ερυθρολεύκων» να αποκτήσουν τον πελάτη του, αλλά και το μέχρι που μπορούν να φτάσουν οικονομικά. Τα όσα άκουσε η πλευρά του Αϊτόρ ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Σύμφωνα λοιπόν με την Sportime, τώρα ο Αϊτόρ κάνει τον δύσκολο στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αυτό είχε ενοχλήσει αρκετά όλη την διοίκηση των «πρασίνων», ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θέλησε να κάνει την υπέρβαση, ούτε ο άνθρωπος κλειδί του Παναθηναϊκού με τις ανανεώσεις βρήκε άκρη και το πιο πιθανό σενάριο είναι πως πίσω από όλη αυτή την κωλυσιεργία είναι ο Ολυμπιακός. Με το που αλλάξει ο χρόνος, θα φανερωθούν όλα…

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η άνευ όρων παράδοση και… Παναθηναϊκός που ακόμα «ψάχνεται»

Previous article

Καπογιάννη: «Αντέξαμε στην πίεση, δείξαμε χαρακτήρα. Στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.