0

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη Νίκαια, μίλησε για την γκέλα με τον Ιωνικό και το… μάθημα που πρέπει να πάρουν οι Πράσινοι ενόψει της συνέχειας.

Ο Μπερνάρ πέτυχε στη Νίκαια το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά το παιχνίδι με τον Ιωνικό έληξε ισόπαλο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε λόγο, μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport» για μάθημα που πρέπει να πάρουν οι «πράσινοι» ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του Μπερνάρ:

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και το γεγονός πως δεν τα καταφέραμε μας στενοχωρεί πάρα πολύ. Νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη στενοχώρια για τον τρόπο που χάσαμε τους βαθμούς, είχαμε τη νίκη στα χέρια μας και ισοφαριστήκαμε πριν το τέλος».

Για το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός εφησύχασε και ισοφαρίστηκε: «Ψάξαμε ένα δεύτερο γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και δυστυχώς δεν το πετύχαμε. Όμως τουλάχιστον πρέπει να πάρουμε μάθημα από αυτό το παιχνίδι και να μην επαναλάβουμε παρόμοιο λάθος στο μέλλον. Όταν κάτι δεν το κάνεις καλά και σου κοστίζει, πρέπει να βλέπεις τι έκανες λάθος και να το διορθώνεις. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και από κάθε σφάλμα μαθαίνουμε».

Για το αν προβληματίζει τους «πράσινους» η αναπάντεχη απώλεια βαθμών: «Είναι εξαιρετικά σπάνιο μία ομάδα να τελειώνει τη σεζόν μόνο με νίκες. Αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα είναι πολύ δύσκολο. Ας μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε ήττα, έχουμε μόνο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σίγουρα η διαφορά από τους υπόλοιπους μειώθηκε, όμως εμείς έχουμε την πρωτοπορία και όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματά μας».

Για το μάθημα που πήρε ο Παναθηναϊκός από τη Νίκαια: «Για να στεφθούμε πρωταθλητές, σε παιχνίδια όπως με τον Ιωνικό, που τα ελέγχουμε απόλυτα και δε απειλούμαστε, πρέπει να… σκοτώνουμε τον αντίπαλο όσο νωρίτερα μπορούμε. Να βάζουμε ένα δεύτερο γκολ και να μην αφήνουμε περιθώρια λάθους. Γιατί το προβάδισμα με ένα γκολ είναι εύθραυστο και στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά. Αλλά είμαστε μία ομάδα που εκπαιδεύεται στον πρωταθλητισμό, μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Καπογιάννη: «Αντέξαμε στην πίεση, δείξαμε χαρακτήρα. Στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Previous article

Επίσκεψη και δώρα του Παναθηναϊκού στο «Μητέρα» (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.