0

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι βραβεύει τους παίκτες, τα ονόματα των οποίων βρίσκεται πάνω στη φετινή φανέλα.


Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (22/01) και αναμένεται να βραβευτεί από την πράσινη ΠΑΕ.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να βραβευτεί ο Τζιμπρίλ Σισέ ενώ πρόκειται να γίνουν κι άλλες βραβεύσεις παλαιμάχων, οι οποίοι δεν έχουν… κλειδώσει ακόμα.

Θυμίζουμε ότι ο Σισέ ήθελε πολύ να έρθει στο ματς με τον Ολυμπιακό , ωστόσο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν τα είχε καταφέρει. Παράλληλα, πριν από λίγες μέρες με ανάρτησή του είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην Λεωφόρο σύντομα, όπως και θα γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος του τριφυλλιού λατρεύει τον Σισέ και περιμένει πως και πως αυτή την βράβευση. Ο Γάλλος είναι δεδομένο ότι θα γνωρίσει ξεχωριστή αποθέωση στο γήπεδο της Λεωφόρου.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Basket League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Previous article

Ουίλιαμς για το ματς με Ολυμπιακό: «Ενθουσιασμένοι αλλά να είμαστε καλοί για 40 λεπτά» 

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.