0

Τι πήραν οι «πράσινοι» τη σεζόν που μας πέρασε μετά από τις γιορτές;

Το «τριφύλλι» επανέρχεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής σεζόν, ύστερα από την διακοπή των Χριστουγέννων. Υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, την ερχόμενη Τετάρτη στις 28/12/2022 στις 21:30 το βράδυ. Μοναδικός στόχος του είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά την «γκέλα» κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια.

Στο αντίστοιχο ματς πέρσι, στην 8η αγωνιστική, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι ”πράσινοι” ωστόσο ήταν καλύτεροι στην διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι στο τέλος οι ομάδες «μοιράστηκαν» από έναν βαθμό.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Θα προσπαθήσει να το κάνει μπροστά στον κόσμο της, απέναντι στους Κρητικούς και να πάρει άλλους τρεις βαθμούς. Έτσι, θα συνεχίσει την φετινή πορεία προς… τον τίτλο.

Ας θυμηθούμε τι έγινε στην περσινή σεζόν (2021-2022), την ίδια ακριβώς περίοδο:

Φυσικά δεν υπήρχε το διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το μουντιάλ, όπως έγινε φέτος. Ο Παναθηναϊκός πήρε μόνο μια νίκη κόντρα στον Άρη με 2 – 0 στην 16η  αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο Απ.Νικολαΐδης στις 5/1/2022. Τα γκολ είχαν πετύχει ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Αϊτορ Κανταλαπιέντρα στο 14΄και στο 83΄ αντίστοιχα, της αναμέτρησης.

Στις 9/1/2022, ήρθε η «απρόσμενη» ήττα από τον Βόλο, με σκορ 3 -1 σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς, δυστυχώς, ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Η ομάδα του Βόλου είχε σημειώσει δύο γκολ με τον Τομ Φαμ Βεερτ στο 34΄ και 76΄ και με τον Νικολας Όροζ στο 95΄. Για το ”τριφύλλι” είχε μειώσει στο 93΄ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Τέλος, στην 18η «στροφή» του πρωταθλήματος της Super League, πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο. Εκεί είχαμε «λευκή» ισοπαλία, με τον Παναθηναϊκό να είναι ανώτερος από τον Ολυμπιακό σε όλο το ματς. Για ακόμα μια φορά όμως, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, και το ματς έληξε με μοναδικό κερδισμένο τις εντυπώσεις…

Το φετινό αντίστοιχο σημείο της σεζόν, ελπίζουμε για τον Παναθηναϊκό να έχει μόνο θετικά αποτελέσματα …

Αναλυτικά τα στοιχεία της περσινής αντίστοιχης περιόδου:

1. 16η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Άρης 2-0 (5/1/2022).

2. 17η αγωνιστική ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός 3-1 (9/1/2022).

3. 18η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0 (16/1/2022)

 

πηγή:paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Στο Παλατάκι κρίνεται η τέταρτη θέση στα ημιτελικά του League Cup

Previous article

Τώρα θα δείξει αν μπορεί – Θα έρθει αντίδραση του Παναθηναϊκού;;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.