0

Τιμωρήθηκε και προπονείται με την Β’ ομάδα.

Ο  Σελίμ Αμαλάχ ήταν ένα απο τα ονόματα που απασχόλησαν τον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέτασε εξονυχιστικά την περίπτωσή του διεθνή Μαροκινού επιτελικού μέσου. Παρόλα αυτά η υπόθεση δεν προχώρησε, με τον παίκτη να παραμένει στη Σταντάρ Λιέγης μέχρι νεoτέρας.

Ο 26χρονος δεν έχει την καλύτερη αντιμετώπιση, καθώς ο σύλλογος αποφάσισε να τον στείλει να προπονείται με τη Β’ ομάδα. Αιτία αυτού, φέρεται να είναι η απόφασή του να αρνηθεί το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Σταντάρ και ενώ η σύμβαση των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

O παίκτης αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, καθώς μετρούσε 4 γκολ και 1 ασίστ σε 9 συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Αμαλάχ πήρε φανέλα βασικού σε τέσσερα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, δίνοντας το παρών στις ιστορικές προκρίσεις της χώρας του κόντρα σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σταντάρ ανέφερε για το θέμα: “Δεν θα κάνουμε κάτι για να αυξήσουμε την εμπορική αξία των παικτών που θα φύγουν ως ελεύθεροι. Δεν θα κάνουμε τη βρώμικη δουλειά για άλλες ομάδες. Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να τους αφήσουμε να αγωνιστούν, αλλά θα έστελνε επικίνδυνο μήνυμα. Το να αποδεχθούμε ότι μπορούν να αγωνιστούν και μετά να φύγουν ως ελεύθεροι θα είναι ο θάνατος του συλλόγου”.

Ο προπονητής της Σταντάρ Ρόνι Ντέιλα επισήμανε: “Είναι πραγματικά λυπηρό. Ο Σελίμ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τις αξίες του συλλόγου και να έχουμε στο μυαλό μας μερικές φορές κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Ο σύλλογος καθορίζει την πορεία”.

πηγή:paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τώρα θα δείξει αν μπορεί – Θα έρθει αντίδραση του Παναθηναϊκού;;;

Previous article

Το μήνυμα του Μπερνάρ ενόψει ΟΦΗ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.