0

Η πρόκριση στο Κύπελλο μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, ήταν η αφορμή.

Ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, διεξήχθη σε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ήταν κατάμεστο και τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη έφτασαν σε άνετη επικράτηση με 68-47.

Αυτή ήταν η 11η νίκη των «πράσινων» σε 12 αναμετρήσεις Πρωταθλήματος. Για να έρθει χρειάστηκε να ανεβάσει ταχύτητα το «τριφύλλι» στο δεύτερο μέρος με την ομάδα των Ιωαννίνων να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Η ατμόσφαιρα έκλεψε την παράσταση, με την θερμή και μεγάλη παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού. Οι οποίοι έδωσαν ώθηση στις παίκτριες της Καπογιάννη. Κορυφαία ήταν η Κάρτερ με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Η Πότερ είχε 14 πόντους με 9 ριμπάουντ, ενώ η Ριντ για ακόμη μια φορά ήταν σταθερή αξία με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που πάλεψε όσο μπορούσε, η Εγόντο είχε 16 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τη Σαρηγιαννίδου να προσθέτει 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 12-12, 31-25, 50-37, 68-47.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Με Σένκεφελντ – Σπόραρ η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ, στον πάγκο ο Βέρμπιτς

Previous article

Ακουμπάει την 10αδα των καλύτερων μπλοκέρ ο Παπαγιάννης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.