0

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με την Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του 23χρονου διεθνή Πολωνού αριστερού μπακ, Τιμοτέους Πούχατς, με τον παίκτη να έρχεται σήμερα (Πέμπτη) στις 14:00 στην Ελλάδα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο 23χρονος διεθνής Πολωνός αριστερός μπακ, Τιμοτέους Πούχατς. Το τριφύλλι έφτασε σε πλήρη συμφωνία με την Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον αντί – Γκάνεα και θα αποτελέσει μια ακόμα λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με τον Χουάνκαρ. Το θέμα ήταν σε πολύ καλό δρόμο τις τελευταίες μέρες, μιας και ουσιαστικά κάποιες τελικές λεπτομέρειες έμεναν για να γίνει το deal.

Ο Πούχατς αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι με πτήση που θα έρθει από το Μόναχο και θα περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 23χρονος διεθνής Πολωνός τη φετινή σεζόν μέτρησε 3 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ έχει συμβόλαιο με την Ουνιόν μέχρι το 2025. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Γερμανία τον έφερε η πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε με την Λεχ Πόζναν, στην οποία η Ουνιόν κατέβαλε 2.5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την Λεχ Πόζναν κατέγραψε συνολικά 82 συμμετοχές, πέτυχε 7 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ.

Επιπρόσθετα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Πολωνία και με τη φανέλα της Κατοβίτσε (27 συμμετοχές, 4 γκολ, 1 ασίστ) καθώς και στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ (13 συμμετοχές) ως δανεικός για ένα εξάμηνο στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, με την οποία έχει καταγράψει 12 συμμετοχές.

Ο Πούχατς είναι λοιπόν η πρώτη κίνηση του τριφυλλιού για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ενώ οι πράσινοι θα κάνουν άλλες δύο μεταγραφές, μιας και θα αποκτηθεί τόσο ένας εξτρέμ, όσο και ένα 8-10αρι, με τον Κάουλι της Λουντογκόρετς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά να υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Σένκεφελντ: «Ήταν ένα ανεπίτρεπτο αποτέλεσμα»

Previous article

Σαν Σήμερα: Η ιστορική επέτειος του Παναθηναϊκού στο Μοντεβιδέο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.