0

Δημοσιεύματα συνδέουν τον Πολονάρα με τον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ώρες Ιταλικά δημοσιεύματα συνδέουν το όνομα του Παναθηναϊκού με τον Αχίλε Πολονάρα. Ο Παναθηναϊκός όμως, δεν παίζει μόνος του στο παιχνίδι για την απόκτηση του Πολονάρα. Τον παίκτη θέλουν και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βίρτους Μπολόνια, με την τελευταία να μοιάζει άμεσα να θέλει να κάνει δικό της τον Ιταλό forward, για να καλύψει τα κενά της στη θέση αυτή.

Το Τριφύλλι φαίνεται να ψάχνεται για παίκτη στη θέση 4, καθώς χρειάζεται άμεσα ένας παίκτης να ξεκουράζει τον Ντέρικ Ουίλιαμς, ο οποίος αγωνίζεται πάνω από 30 λεπτά ανά αγώνα. Οι Πράσινοι έχουν στο μυαλό τους και την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, αλλά θα πρέπει να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης του παίκτη. Αυτό δεν του απαγορεύει να έχει τα μάτια του ανοιχτά στην αγορά.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Στα 3 εκατ. ευρώ το buy out του Πούχατς, λένε στην Πολωνία

Previous article

To πειραγμένο μυαλό του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.