0

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ρίχνει το βάρος στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων.

Το τριφύλλι μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού έχει στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν σήμερα κανονικά, χωρίς κάποιο καινούργιο πρόβλημα. Ο Σάρλια επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά την άδεια που είχε πάρει καθώς έγινε πατέρας.

Ταυτόχρονα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος τόσο στην τακτική όσο και στα τελειώματα των φάσεων ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Επίσης ο Καμπετσής έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σάρλια, ενώ απών με ίωση είναι ο Καμπετσής. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με σέντρες και τελειώματα».

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Αντούνα πιστεύει ότι θα γίνει η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Previous article

Δεν βγαίνει από την 11άδα ο Πέρεθ, φάνηκε στη Λιβαδειά η απουσία του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.