0

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον μέσο του Ερυθρού Αστέρα, Μίρκο Ίβανιτς, με τους Σέρβους να απαντούν αρνητικά.

 

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού, Μίρκο Ίβανιτς.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Mozzasport», οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Βελιγραδίου, χωρίς ωστόσο να πάρουν θετική απάντηση.

Ο Ίβανιτς μετράει φέτος 6 γκολ και 11 ασίστ σε 23 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το 2025, ενώ υπάρχει και ρήτρα 4 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, οι Σέρβοι έχουν ανανεώσει προσφάτως το συμβόλαιο του 29χρονου μεσοεπιθετικού ως το 2025, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι. Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα και το 2016 πουλήθηκε με 1 εκατ. ευρώ στην Μπάτε Μπορίσοφ.

Τρία χρόνια μετά, ο Ερυθρός Αστέρας τον αγόρασε με 1,3 εκατ. ευρώ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Δεν βγαίνει από την 11άδα ο Πέρεθ, φάνηκε στη Λιβαδειά η απουσία του

Previous article

Δύο χρόνια χωρίς αγώνα ο Δώνης – Δοκιμάζεται σε Πολωνική ομάδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.