0

Ο Γιάννης Μπουζούκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και με την «πράσινη» παροικία εκεί.

Ο Γιάννης Μπουζούκης αναδείχθηκε μέσα από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ανδρώθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ μετά την αποχώρησή του συνέχισε την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Πλέον, ο Έλληνας χαφ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στον Παναιτωλικό, με την μεταγραφή του να αυξάνει ακόμα περισσότερο το «πράσινο» στοιχείο στην ομάδα του Αγρινίου, η οποία δεν μπορεί παρά να έχει την συμπάθεια κάθε Παναθηναϊκού.

Στο ρόστερ του «Τίτορμου» λοιπόν βρίσκονται ήδη οι Νίκος Καρέλης, Διαμαντής Χουχούμης, Δημήτρης Κολοβός, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Κώστας Αποστολάκης, με τον Μπουζούκη να αποτελεί τον έκτο πρώην «πράσινο».

Παράλληλα, στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου, τεχνικός που κατέκτησε το Κύπελλο του 2014 με τον Παναθηναϊκό και διεκδίκησε στα ίσα το επόμενο Πρωτάθλημα.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αποκρουστική η εικόνα του Παναθηναϊκού, θα παρθούν αποφάσεις για αλλαγές τις επόμενες ώρες!

Previous article

Έτσι θα παίξει ο Γιοβάνοβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.