0

Η νέα βαριά ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, «πυροδότησε» έντονες αντιδράσεις στους οπαδούς.

Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και από τη Μπάγερν (84-68), αυτή τη φορά στο Μόναχο, για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το Twitter «πήρε φωτιά» από τους οπαδούς των πράσινων που εξέφραζαν την έντονη κριτική τους για τη νέα αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας τους.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκε -όπως γίνεται συνήθως- ο προπονητής Ντέγιαν Ράντονιτς, με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν την απόλυση του Σέρβου τεχνικού καθώς «… δεν μπορεί να κάνει την ομάδα να δείξει αντίδραση».

Στο «στόχαστρο» των οπαδών όμως μπήκε και ο Ντουτέιν Μπέικον, ο οποίος ναι μεν ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους, ωστόσο τους περισσότερους του σημείωσε όταν το ματς είχε κριθεί, ενώ ήταν και πάλι αρκετά άστοχος (5/16 εντός παιδιάς).

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας οπαδός παρομοίασε τον τρόπο παιχνιδιού του με αυτόν του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος «βάζει πολλούς πόντους, αλλά καταστρέφει τη χημεία της ομάδας».

Άλλοι πάλι ήταν υπέρ του Αμερικανού και έριχναν την ευθύνη στον Ράντονιτς που «… δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί και τον έχει εκτός παιχνιδιού».

Παρακάτω τα πιο ενδεικτικά σχόλια μετά την ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο στο Twitter

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Έτσι θα παίξει ο Γιοβάνοβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Previous article

Η ανάλυση της αγωνιστικής: Στο +7 ο Παναθηναϊκός – Πάει Φιλαδέλφεια να το …τελειώσει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.