0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά για την συνέχεια της σεζόν.


Οι Πράσινοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό όμως καλούνται να αντιδράσουν και να πάρουν αποτέλεσμα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες στην Ελλάδα.

Το μεγάλο ατού του Τριφυλλιού αύτη την περίοδο δεν είναι άλλος από τον Μπερνάρ.
Ακόμα και στους αγώνες με τους Ιωνικό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό όπου ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή απόδοση, ο Βραζιλιάνος ξεχώρισε και ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Ο Μπερνάρ έχει προσαρμοστεί πλήρως στο αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι ο παίκτης που έχει τις περισσότερες αρμοδιότητες μαζί με τον Πέρεθ και δείχνει τρομερή θέληση και αφοσίωση.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το γεγονός ότι θα έχει τον Βραζιλιάνο σε πολύ καλή κατάσταση σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του ντέρμπι.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ανακοίνωση της Θύρας 13 Επαρχίας – Ευρώπης και Κύπρου (Pic)

Previous article

Ανακοίνωσε άλλο για… αντί-Έβανς η Ζαλγκίρις – Δεν κινήθηκαν για τον Γκριγκόνις τελικά…(Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.