0

Ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να μιμηθεί τον περσινό του εαυτό στα πλέι-οφ αρματώνοντας το ρόστερ του με τον τρόπο που είναι ενδεδειγμένος και δοκιμασμένος.


Πέρσι με περίσσια μπαλαδόρων κεντρικών μέσων και Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη στις εφεδρείες, ο Ιβάν (εκμεταλλευόμενος και την φόρμα των εξτρέμ του) έδεσε τον ανταγωνισμό κόμπο, κερδίζοντας εκτός από το κύπελλο και τις εντυπώσεις έστω κι αν τερμάτισε…5ος!

Η περσινή extra season πρέπει να λειτουργήσει ως μάθημα, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το τριφύλλι χρειάζεται να φέρει καλούς παίκτες τον Ιανουάριο ώστε αργότερα να παίξει «πάνω στο βάθος» του, λανσάροντας ένα πιο aggressive στυλ παιχνιδιού και στις δύο πλευρές του χορταριού το οποίο θα απαιτεί μεγαλύτερο rotation δίνοντας την ευκαιρία στον κόουτς να αξιοποιήσει των πληθώρα εναλλακτικών βάζοντας αυτό το συν στο γκαζόν.
Η σύνθεση της γραμμής των μέσων την χρονιά 2021-2022 μπορεί να αποτελέσει οδηγό.

Σήμερα λείπει το βαρβάτο οκτάρι, ρόλο που έπαιζε άψογα πέρσι ο Λούκας Βιγιαφάνιες ενώ μπορούσαν να σταθούν εκεί ΚΑΙ ο Γκασίνοβιτς ΚΑΙ ο Μαουρίσιο ΚΑΙ ο Αλεξανδρόπουλος.

Εκεί που είχες τέσσερις άσους, τώρα έχεις μόνο τον Ανταμ Τσέριν κι αυτό τα λέει όλα για το τι πρέπει να συμβεί ως το τέλος του μήνα.
Μείγμα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανοίγει τη γκάμα επιλογών αναφορικά με πιθανούς συνδυασμούς κάθε στιγμή και κάνει πιο ήρεμο τον εκάστοτε προπονητή.

Δημήτρης Στρατής

Ανακοίνωσε άλλο για… αντί-Έβανς η Ζαλγκίρις – Δεν κινήθηκαν για τον Γκριγκόνις τελικά…(Pic)

Previous article

Τα πέντε όπλα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.