0

Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι δυναμικός και κόντραρε τον Πανιώνιο παρά την ήττα του με 12-8 στο κολυμβητήριο του Γουδή.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν στα ίσα κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και έδειξαν ότι δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Το «τριφύλλι» έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας και πλέόν άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο πρώτο οκτάλεπτο και είχε το προβάδισμα με 5-4. Δυστυχώς στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε την αντίστοιχη απόδοση με αποτέλεσμα να μείνει πίσω με 5-8.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ήταν και πάλι καλός ειδικά αμυντικά που δεν δέχτηκε τέρμα από τον αντίπαλο του και μείωσε στο 6-8. Στο τελευταίο οκτάλεπτο το ματς άνοιξε και έληξε τελικά με 8-12.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα:5-4, 0-4, 1-0 και 2-4.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ.Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 1, Σγουρίδης 2, Χταζηγούλας, Δερμιτζάκης, Π.Σιαμάς, Αλβέρτης 3, Βασιλάκης, Χ.Σιαμάς 1 και Ζερβουδάκης.

Πανιώνιος : Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Ζαπάκος, Γούνας 3, Κατραούρας, Καπετανάκης 3, Αναγνώστου,, Λοράντος και Κανελλόπουλος.

Σε δήλωση του στο www.paο1908.com, o προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερες: «Είχαμε καλά στοιχεία σήμερα αλλά κάναμε αρκετά λάθη ειδικά στην άμυνα. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ που τα είχαμε αποφύγει στο ματς του πρώτου γύρου. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να βρούμε γρήγορα ρυθμό μετά τη μεγάλη διακοπή αφού η τελευταία αγωνιστική ήταν από τις 17 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη έχουμε το ματς με την ΑΕΚ στο κύπελλο και το επόμενο Σάββατο παίζουμε με τον Υδραϊκό εκτός. Έχουμε σίγουρα την τρίτη θέση στον όμιλο και θα παλέψουμε για άλλους τρεις βαθμούς . Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη φάση που θα είναι όλα τα ματς δύσκολα».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τέλος σε άλλο ένα παραμύθι: Τελικά φταίει ο Μπέικον;;

Previous article

Ράντονιτς: “Πρέπει να δούμε τι παίκτες έχει η αγορά, θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.