0

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει χαρακτήρα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ έχει δουλέψει σημαντικά στο τακτικό κομμάτι πάνω στον τρόπο παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων».

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» και ψάχνει αποτέλεσμα που είτε θα διατηρήσει τη διαφορά του από την Ένωση, είτε και θα την αυξήσει.

Σύμφωνα με τον Τάσο Νικολογιάννη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν δουλέψει αρκετά πάνω στο τακτικό κομμάτι, στον τρόπο παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων» και στο έντονο πρέσινγκ που ασκούν στον αντίπαλό τους.

Θεώρησε αυτονόητο πως ο Σέρβος τεχνικός δεν θα πει στους παίκτες του να κάτσουν πίσω αλλά να πάρουν την μπάλα και την κατοχή στα πόδια τους, ενώ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα βρει αρκετούς χώρους που πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα του τριφυλλιού, μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Κουρμπέλη και Βέρμπιτς, κάτι που θα κρίνει και τον σχηματισμό, αν θα είναι δηλαδή 4-3-3 ή 4-2-3-1.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ποιον εξηπηρετούν ;;; Ζητάει επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα η Κηφισιά!

Previous article

Τέλος σε άλλο ένα παραμύθι: Τελικά φταίει ο Μπέικον;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.