0

Ο παίκτης δεν ταξίδεψε στην Τιχουάνα για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, μένοντας στην Πόλη του Μεξικού και περιμένοντας τις εξελίξεις για τη μεταγραφή του.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Κρουζ Αζούλ επιμένει στην άρνησή της για την μετακίνηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την χώρα.

«Η τελευταία προσφορά από την ελληνική ομάδα ήταν δανεικός με αγορά το καλοκαίρι για 5 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρεται, ενώ σημειώνεται πως η ομάδα του Μεξικού θέλει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια δολάρια.

«Την Παρασκευή έφτασε η τρίτη πρόταση στη Λα Νόρια: δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς με ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια δολάρια εάν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, αλλά επίσης απορρίφθηκε» τονίζει το ESPN, το οποίο αναφέρει ότι ο Αντούνα εμφανίζεται χωρίς κέφι στις προπονήσεις, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποχώρησε δύο φορές επικαλούμενος ενοχλήσεις.

Το ESPN, πάντως, αναφέρει ότι σύμφωνα με  τις πηγές του «οι διαπραγματεύσεις θα ξαναρχίσουν από αύριο και ότι η Κρουζ Αζούλ δεν αναμένει πώληση κάτω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων ποσοστό 50% θα πάει στην Τσίβας».

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ράντονιτς: “Πρέπει να δούμε τι παίκτες έχει η αγορά, θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες”

Previous article

Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.