0

Ψυχολογικές ντόπες από τους φίλους του Παναθηναϊκού στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, αφού θα βρεθούν στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή πριν το αποψινό μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (8/1, 19:30) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη Super League, με τη δίψα για τη νίκη στις τάξεις των φίλων των «πράσινων» να είναι τεράστια!

Έτσι, μεγάλος αριθμός οπαδών της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσουν δυναμικότατο «παρών» στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της αγαπημένης τους ομάδας, με σκοπό να την… ξεπροβοδίσουν πριν την αναχώρησή της για την «Opap Arena», δίνοντάς της ψυχολογική ώθηση πριν το αποψινό αθηναϊκό ντέρμπι!

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Απίστευτο: Συμπαίκτης του Αντούνα στην Κρουζ Αζούλ διοργάνωσε παιδικό πάρτι με θέμα το καρτέλ ναρκωτικών της Σιναλόα! (Pics)

Previous article

Και όμως δεν είναι ένα ντέρμπι σαν «όλα τ’ άλλα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.