0

Mεταγραφών συνέχεια για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης κεντρικής Βασιλικής Αρβανιτοπούλου.

Στην τρίτη της προσθήκη για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τις Γιοάνα Παλάσιο και Σοφία Βασιλαντωνάκη, απέκτησε και την 24χρονη κεντρική, Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Βασιλική Αρβανιτοπούλου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.
Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την 24χρονη κεντρική Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

Η αθλήτρια ύψους 1.88μ. από την Πάτρα είναι μια αξιόλογη περίπτωση από την ελληνική αγορά στην ηλικία και την θέση της και οι «πράσινοι» την απέκτησαν».

Αναλυτικά το βιογραφικό της :

2014-2017 Απόλλων Πάτρας

2017-2018 Αιγάλεω

2018-2020 ΖΑΟΝ

2020-2022 Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας

2022-2023 ΖΑΟΝ

Στις πρώτες της δηλώσεις η Αρβανιτοπούλου ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό. Ο πήχης σίγουρα είναι πολύ ψηλά όταν έρχεσαι στην πρωταθλήτρια ομάδα και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Νικολογιάννης: «Προσπαθεί να κλείσει εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, όχι τον Αντούνα – Έχει βρει και χαφ, όχι ο Κάουλι»!

Previous article

Τέλος ο Αντούνα και κινείται για τον Νοτιοκορεάτη Σανγκ-Χο-Να

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.